top of page

Ingredienser

For at finde oplysninger om indhold af allergene ingredienser i mikrobageriets brød, kan man kigge på det lille sortiment herunder.

 

Er der ændringer i opskrifterne, bliver ingredienslisten her på hjemmesiden opdateret med det samme.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig på hej@tobrod.dk.

20250329_080531.jpg

Surdejshvedebrød

900 gram pr.stk.

Klassisk surdejshvedebrød bagt med mel af bedste kvalitet fra nordisk landbrug, med en snert af fuldkorn og med havsalt.

Ingredienser:

Hvedemel

Vand

Havsalt

Hvedesurdej

20250329_075002.jpg

Surdejshvedebolle

6 stk pr. pose.

Knasende sprød surdejs hvedebolle med friskkværnet ølandshvedekerner.​​​

Ingredienser:

Hvedemel

Vand

Havsalt

Hvedekerner

Bygkerner

Sort sesam

Hvedesurdej

Hjemmeside billede 2.jpg

Surdejsrugbrød

1000 gram pr.stk.

Rustikt og mørkt surdejsrugbrød med massevis af rug, kerner og frø.

Ingredienser:

Rugmel, fuldkorn

Rugkerner

​Solsikkekerner

Græskarkerner

Hørfrø

Sesamfrø

Maltmel

Maltsirup

Vand

Havsalt

Rugsurdej

Rå surdejspizza dej med både stålvalset og stenkværnet mel. Elastisk og smagfuld. Skal temperere en times tid inden brug.

Surdejspizzadej

260 gram pr.stk.

Rå surdejspizza dej med både stålvalset og stenkværnet mel. Elastisk og smagfuld. Skal temperere 1-2 timers tid inden brug.

Ingredienser:

Hvedemel

Vand

Havsalt

Hvedesurdej

bottom of page