Brødsalg ved Utterslev Torvs Gadekær: ons-fre 15-17 & lør-søn 9-10
Ingredienser
For at finde oplysninger om indhold af allergene ingredienser i mikrobageriets brød, kan man kigge på det lille sortiment herunder.
Er der ændringer i opskrifterne, bliver ingredienslisten her på hjemmesiden opdateret med det samme.
Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig på hej@tobrod.dk.

Surdejshvedebrød
900 gram pr.stk.
Klassisk surdejshvedebrød bagt med mel af bedste kvalitet fra nordisk landbrug, med en snert af fuldkorn og med havsalt.
Ingredienser:
Hvedemel
Vand
Havsalt
Hvedesurdej

Surdejshvedebolle
6 stk pr. pose.
Knasende sprød surdejs hvedebolle med friskkværnet ølandshvedekerner.
Ingredienser:
Hvedemel
Vand
Havsalt
Hvedekerner
Bygkerner
Sort sesam
Hvedesurdej

Surdejsrugbrød
1000 gram pr.stk.
Rustikt og mørkt surdejsrugbrød med massevis af rug, kerner og frø.
Ingredienser:
Rugmel, fuldkorn
Rugkerner
Solsikkekerner
Græskarkerner
Hørfrø
Sesamfrø
Maltmel
Maltsirup
Vand
Havsalt
Rugsurdej

Surdejspizzadej
260 gram pr.stk.
Rå surdejspizza dej med både stålvalset og stenkværnet mel. Elastisk og smagfuld. Skal temperere 1-2 timers tid inden brug.
Ingredienser:
Hvedemel
Vand
Havsalt
Hvedesurdej