top of page

Ingredienser

For at finde oplysninger om indhold af allergene ingredienser i mikrobageriets brød, kan man kigge på det lille sortiment herunder.

 

Er der ændringer i opskrifterne, bliver ingredienslisten her på hjemmesiden opdateret med det samme.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig på hej@tobrod.dk.

surdejsbrød

Surdejshvedebrød

900 gram pr.stk.

Klassisk surdejshvedebrød bagt med mel af bedste kvalitet fra nordisk landbrug, med en snert af fuldkorn og med havsalt.

Ingredienser:

Hvedemel

Vand

Havsalt

Hvedesurdej

Surdejshvedebolle

6 stk pr. pose.

Knasende sprød surdejshvedebolle med friskkværnet ølands hvedekerner og havre.​​​

Ingredienser:

Hvedemel

Hvedekerner

Havre

Vand

Havsalt

Hvedesurdej

Surdejsrugbrød

Surdejsrugbrød

900 gram pr.stk.

Rustikt og mørkt surdejsrugbrød med massevis af rug, kerner og frø.

Ingredienser:

Rugmel

Rugkerner

​Solsikkekerner

Hvedekerner

Hørfrø

Sesamfrø

Maltmel

Maltsirup

Vand

Havsalt

Rugsurdej

pizza dej

Surdejspizzadej

265 gram pr.stk.

Rå surdejspizza dej med både stålvalset og stenkværnet mel. Elastisk og smagfuld. Skal temperere en times tid inden brug.

Ingredienser:

Hvedemel

Vand

Havsalt

Hvedesurdej

Rugbrødsdrys

250 gram pr.pakke.

Rugbrødsdrys lavet på ristet surdejsrugbrød med kerner og frø - tilsat grofthakkede tranebær og brun farin.

Ingredienser:

Rugmel

Rugkerner

​Solsikkekerner

Hvedekerner

Hørfrø

Sesamfrø

Maltmel

Maltsirup

Vand

Havsalt

Rugsurdej

Brun farin

Tranebær

bottom of page