Brødsalg ved Utterslev Torvs Gadekær: tirs & tors 16-17 & lør 9-10
Ingredienser
For at finde oplysninger om indhold af allergene ingredienser i mikrobageriets brød, kan man kigge på det lille sortiment herunder.
Er der ændringer i opskrifterne, bliver ingredienslisten her på hjemmesiden opdateret med det samme.
Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig på hej@tobrod.dk.
Surdejshvedebrød
900 gram pr.stk.
Klassisk surdejshvedebrød bagt med mel af bedste kvalitet fra nordisk landbrug, med en snert af fuldkorn og med havsalt.
Ingredienser:
Hvedemel
Vand
Havsalt
Hvedesurdej
Surdejshvedebolle
6 stk pr. pose.
Knasende sprød surdejshvedebolle med friskkværnet ølands hvedekerner og havre.
Ingredienser:
Hvedemel
Hvedekerner
Havre
Vand
Havsalt
Hvedesurdej
Surdejsrugbrød
900 gram pr.stk.
Rustikt og mørkt surdejsrugbrød med massevis af rug, kerner og frø.
Ingredienser:
Rugmel
Rugkerner
Solsikkekerner
Hvedekerner
Hørfrø
Sesamfrø
Maltmel
Maltsirup
Vand
Havsalt
Rugsurdej
Surdejspizzadej
265 gram pr.stk.
Rå surdejspizza dej med både stålvalset og stenkværnet mel. Elastisk og smagfuld. Skal temperere en times tid inden brug.
Ingredienser:
Hvedemel
Vand
Havsalt
Hvedesurdej
Rugbrødsdrys
250 gram pr.pakke.
Rugbrødsdrys lavet på ristet surdejsrugbrød med kerner og frø - tilsat grofthakkede tranebær og brun farin.
Ingredienser:
Rugmel
Rugkerner
Solsikkekerner
Hvedekerner
Hørfrø
Sesamfrø
Maltmel
Maltsirup
Vand
Havsalt
Rugsurdej
Brun farin
Tranebær